måndag 22 september 2008

Andra plats.




















Fiskeguiden I Värmland slutade baserat på Lördagens fiske på en andra plats i C&R-klassen. Synd att det inte fick avgöras på en andra dags fiske, men vi gratulerar ändå Team Badring till första priset! Tre år i rad har jag och Elis tagit en topp 2 placering, skönt att inte bryta sviten!

söndag 21 september 2008

Tävlingen inställd.


Dimman ställde till det tyvärr. Tråkigt värre, men säkerhet går alltid först i sådana här sammanhang. Vi tar ett pass efter prisutdelningen ändå!

Starten framflyttad


Vi är redan en timme försenade. Och det blir minst en halvtimme till.

lördag 20 september 2008

Slut på dag 1


Bara nöta vidare imorgon.

Nummer 2


Samma längd som förra ungefär.

Mätbrädan invigd.


75 cm och namnet räddat.

Segt fiske


Fryken visar inte sin bästa sida idag. Några rapporter om enstaka fiskar ifrån andra båtar

Starten har gått


Skall bli kul!

fredag 19 september 2008

Uppdateringar




















































































Jag hann under de 2 gångna veckorna utan möjlighet till att blogga vara ute på ett antal fisken. Jag guidade bland annat Holländaren Sebastian och hans pappa på jerk/spinn-fiske efter gädda där en en fin madam på strax över 7 kilo kom upp, fisken fångades på en Bulldawg Magnum i färgen custom red head bumblebee. Dessutom var jag ute med min gode vän Robert och rekade gäddfisket på Vänern inför den kommande 3-dagars guidningen med gäster ifrån Litauen. Gäddfisket visade sig vara aningen bättre än jag själv förutspått under denna dagen, där vi också toppade med en fin 7+fisk ifrån Vänerns vatten. Bäst hade vi på beten med lite argare gång, Shark deepdiver, cisco kid, pig crankbait bara för att nämna några. När de Litauiska gästerna kom på sin första dag var gäddfisket mer som jag nog trodde att det skulle vara. Det fisket vi hade 2 dagar tidigare var som bortblåst och det fångades endast 3 gäddor i min och Andreas Diléns båt som körde gädda. De andra 2 båtarna med Tommy Nerstrand och för dagen Lollo Englund lyckades inget vidare på laxfisket heller, några gröna och en sik fick syna durken hos Tommy medan Lollos båt tappade en riktigt, riktigt fin Öring någonstans mellan 8-10 kilo. Dag 2 satsade samtliga båtar på att trolla lax, det var denna dag Jag själv, Simon, Tommy N och Peter Wiklund som körde samtliga 4 båtar. Fisket var trögt även denna dag och det enda blanka som kom upp var en 50-55 cm lax som tog på en pärlomo-glow skalle bakom dodger i min båt. Dag 3 satsade vi på ett fiske i ny miljö och valde därför Tommy N´s hemmavatten östra silen och fisket därifrån bloggades både hos mig och Simon live under gårdagen. Summering av 3 dagars-fisket är på det stora hela lyckat och jag vill tacka alla inblandade för ett väl genomfört arrangemang. Imorgon skall vi ta hem C&R-klassen på Frykens gäddfestival. Jag bloggar!

torsdag 18 september 2008

På väg hem.


Några öringar och gäddor blev det!

Stigande fiskar


Men de tar inte riktigt. 3 båtar har drillat.

Nu fick han vara med också.



Nu bär det iväg!


Tommy Nerstrand fick inte plats så bilden, men han finns med i periferin. Fint väder idag!

tisdag 16 september 2008

Min telefon är tillbaks.


Bloggen funkar igen! Jag kommer att föra in en manuell uppdatering över de gångna 2 veckorna någon gång imorgon, dessutom kommer jag att blogga igen under fiske med kunder på Torsdag, samt eget fiske på gäddfestivalen 2008 under helgen.

onsdag 3 september 2008














Min mobil har gått sönder så jag har för tillfället inte möjlighet att blogga alls live, skall försöka att uppdatera kvällstid så ofta jag kan. Jag räknar med att vara "up and running" igen inom max 2 ½ vecka. För er som följt Simons blogg så kunde ni se att vi knäckte laxkoden i ett för tillfället mycket svårfiskat Vänern helgen som var. Kommande helg så befinner jag mig i Vättern för kräftfiske och ev trolling om vädret tillåter, det ser ju inte direkt lysande ut på prognosen. Ni får hålla tillgodo med bild på en mäktig Vänergädda så länge. Fisken är fångad på Predatortrolling i Vänern under den "heta" höst perioden som brukar infinna sig i okt-nov. Passa på att boka in dig på en dag med mycket hugg och fin medelvikt. På återseende!